Понеділок, 29.04.2024, 14:25
Свалявський районний Будинок школяра
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
200
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Вересень » 3 » День захисту дітей
18:58
День захисту дітей

Дитинство – найніжніший та найщасливіший час у житті будь-якої людини. Кожен день наповнений новими відкриттями та пригодами. А у пам’яті залишаються тільки найяскравіші спогади. Літо на Свалявщині розпочалося добрим і радісним святом – Міжнародним днем захисту дітей.

    Незважаючи на економічну кризу, соціальні негаразди, інші складності часу, діти ростуть і розвиваються. І якими б особливими не були ці обставини, ми, дорослі, зобов’язані забезпечити право дитини на щасливе дитинство, кожного дня оберігати їх здоров’я, створювати умови, за яких кожен зможе повною мірою розкрити свої здібності. Саме тому Перше червня – це привід замислитися дорослим, чи все можливе зроблено у минулому році для вирішення дитячих проблем, чи були ми достатньо уважними до підростаючого покоління.

    До Міжнародного дня захисту дітей відділ освіти Свалявської райдержадміністрації підготував цікаву святкову програму для дітей та їхніх батьків. На юних відвідувачів очікували: веселі конкурси, святковий концерт, показові виступи юних важкоатлетів та стрітболістів, малюнок на мольберті, на склі, творча майстерня з виготовлення виробів із фетру, дитячий аквагрим і татуювання на руці.

   Свято відкрила начальник відділу освіти Едіта Василівна Грабар, привітавши маленьких мешканців теплими словами: «Дякую, любі хлопчики і дівчатка, за можливість зібратися разом. За те, що бачимо сяйво ваших красивих облич, за подаровану нам, дорослим, можливість знову поринути у незабутню атмосферу наповненого мріями, абсолютного щастя. Зростайте сміливими, наполегливими у досягненні обраної мети, добре навчайтеся, любіть свій край! Хай завжди буде на ваших обличчях радісна посмішка і з ваших вуст дзвенить веселий сміх!»

    На площі перед районним Будинком культури зібралося багато дітей, аби в цей день гарно і незабутньо відпочити. З самого ранку найсильніші діти змагалися у піднятті штанги, найспритніші – у стрітболі, найспівучіші тішили вокальними здібностями, найартистичніші дивували запальними танцями. Не залишились осторонь юні художники, майстрині з бісероплетіння, паперопластики, орігамі, в’язання гачком, які представили чудову виставку творчих робіт.

    Апогеєм свята став розіграш лотереї «Щасливий квиток» для всіх учасників свята. Едіта Василівна разом з учнем Свалявської гімназії Опіцом Павлом оголосила та нагородила володаря щасливого квитка – Наталію Дорошенко, ученицю Свалявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

     Увесь час на майданчику тривала атмосфера свята й радості і, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє. Жодна дитина не лишилася без подарунка та морозива від спонсорів.

   В організації та проведенні свята для малечі взяли участь: відділ освіти Свалявської райдержадміністрації (Грабар Е.В.), Будинок школярів (Ярчич Ж.Й.), Свалявська дитячо-юнацька спортивна школа (Головнич О.М.), Свалявська дитяча школа мистецтв (Грабар Ю.Й.), депутат районної ради (Петьовка В.П.).

   Свято подарувало неймовірні враження та надовго запам’ятається своєю яскравістю і задоволенням для всіх.

                                                                                                                                                                                                                                   Наталія Ладані,

                                                                                                                                                                                                                     методист РМК відділу освіти

                                                                                                                                                                             (за матеріалами сайту відділу освіти Свалявської РДА )

Переглядів: 241 | Додав: Жанна1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Copyright GNU GPL © 2012-2024
Сайт управляється системою uCoz