Понеділок, 06.05.2024, 03:35
Свалявський районний Будинок школяра
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
200
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 19

1 червня подарувало глядачам та учасникам неймовірний букет феєричних емоцій:  нові майстер класи, конкурси, подарунки і навіть танцювальний флешмоб.
       А розпочалась урочиста подія концертною програмою „Хай буде дитинство щасливим” за участі вихованців дошкільних навчальних закладів Свалявщини та гуртківців Районного Будинку школярів, які своїми виступами довели: найкращі, найобдарованіші, найталановитіші та найартистичніші вони не тільки вдома, але й на великій сцені. Та хіба може бути інакше?

       Захват, який закарбувався на дитячих обличчях під час запуску у небо повітряних зміїв кількома реченнями й не опишеш… Та що там захват! Гордістю іскрилися серця підростаючого покоління, адже своїх літунів вони зробили власними руками.Та захоплення викликало й інше, не менш чарівне видовище – виготовлення традиційного українського віночку під керівництвом керівників гуртків Н. В. Гриценко та Т. В. Пецкар. Можливість повною мірою проявити свою креативність а також розкрити в собі талант флориста і дизайнера отримав кожен учасник цього конкурсу, і навіть більше – маленькі громадяни нашої країни наочно продемонстрували: Україна найквітучіша у світі. А підтвердженням цьому стала державна мапа із квіток. 

Переглядів: 350 | Додав: Жанна1 | Дата: 19.11.2016 | Коментарі (0)

Вихованці вокального ансамблю «Сонечко» у святкові Пасхальні дні завітали з концертом у один із санаторіїв Свалявщини «Квітку полонини». Концертна діяльність - є однією з форм творчого росту колективу .  Своїми піснями учасники цього дитячого колективу завжди дарують радість людям.

Переглядів: 356 | Додав: Жанна1 | Дата: 19.11.2016 | Коментарі (0)

  

14 квітня в районному Будинку культури пройшов перший етап другого обласного фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!».

    Проведення свята в районі стало відповідальним завданням для організаторів, адже попереду участь в обласному етапі, на якому буде представлено писанкове дерево з писанками нашого регіону. Умовою конкурсу було обов’язкове представлення писанок, що відповідають народним традиціям із відповідними орнаментами та кольорами, символами, знаками, виконані у певних техніках: традиційна воскова писанка, дряпанка, мальованка, зернівка, писанка з бісеру та писанка, виготовлена в техніці квілінг.
      Із цим завданням найкраще впорались учнівські колективи Свалявської гімназії, Дусинської та Полянської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, Свалявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 та Ганьковицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Конкурс показав, що справжні традиції писанкарства на Свалявщині збережені. Адже неповторними були писанки Березниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, оригінальні дряпанки представили учні Стройненської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, традиційні воскові писанки виготовили до конкурсу учні Керецьківської школи мистецтв. Тибавська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів представила писанку з соломки, а учні Неліпинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів виготовили для писанкового дерева цікаві вироби із солоного тіста. Це ще раз доводить, що школярі вивчають та переймають мистецтво писанкарства від старожилів нашого регіону.

Переглядів: 418 | Додав: Жанна1 | Дата: 19.11.2016 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright GNU GPL © 2012-2024
Сайт управляється системою uCoz