П`ятниця, 17.05.2024, 05:26
Свалявський районний Будинок школяра
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
200
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

 

Уже традиційно у серпні відбуваються педагогічні конференції, на яких аналізують роботу освітньої галузі за навчальний рік і визначають подальші завдання.30 серпня 2016 року в великому залі районного Будинку культури м. Сваляви відбулося підсумкове розширене засідання колегії відділу освіти. У фойє керівники гуртків та гуртківці районного Будинку школярів представили виставку робіт до 25 річниці Незалежності України.

Переглядів: 397 | Додав: Жанна1 | Дата: 21.03.2017 | Коментарі (0)

1 червня подарувало глядачам та учасникам неймовірний букет феєричних емоцій:  нові майстер класи, конкурси, подарунки і навіть танцювальний флешмоб.
       А розпочалась урочиста подія концертною програмою „Хай буде дитинство щасливим” за участі вихованців дошкільних навчальних закладів Свалявщини та гуртківців Районного Будинку школярів, які своїми виступами довели: найкращі, найобдарованіші, найталановитіші та найартистичніші вони не тільки вдома, але й на великій сцені. Та хіба може бути інакше?

       Захват, який закарбувався на дитячих обличчях під час запуску у небо повітряних зміїв кількома реченнями й не опишеш… Та що там захват! Гордістю іскрилися серця підростаючого покоління, адже своїх літунів вони зробили власними руками.Та захоплення викликало й інше, не менш чарівне видовище – виготовлення традиційного українського віночку під керівництвом керівників гуртків Н. В. Гриценко та Т. В. Пецкар. Можливість повною мірою проявити свою креативність а також розкрити в собі талант флориста і дизайнера отримав кожен учасник цього конкурсу, і навіть більше – маленькі громадяни нашої країни наочно продемонстрували: Україна найквітучіша у світі. А підтвердженням цьому стала державна мапа із квіток. 

Переглядів: 351 | Додав: Жанна1 | Дата: 19.11.2016 | Коментарі (0)

Вихованці вокального ансамблю «Сонечко» у святкові Пасхальні дні завітали з концертом у один із санаторіїв Свалявщини «Квітку полонини». Концертна діяльність - є однією з форм творчого росту колективу .  Своїми піснями учасники цього дитячого колективу завжди дарують радість людям.

Переглядів: 358 | Додав: Жанна1 | Дата: 19.11.2016 | Коментарі (0)

  

14 квітня в районному Будинку культури пройшов перший етап другого обласного фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!».

    Проведення свята в районі стало відповідальним завданням для організаторів, адже попереду участь в обласному етапі, на якому буде представлено писанкове дерево з писанками нашого регіону. Умовою конкурсу було обов’язкове представлення писанок, що відповідають народним традиціям із відповідними орнаментами та кольорами, символами, знаками, виконані у певних техніках: традиційна воскова писанка, дряпанка, мальованка, зернівка, писанка з бісеру та писанка, виготовлена в техніці квілінг.
      Із цим завданням найкраще впорались учнівські колективи Свалявської гімназії, Дусинської та Полянської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, Свалявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 та Ганьковицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Конкурс показав, що справжні традиції писанкарства на Свалявщині збережені. Адже неповторними були писанки Березниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, оригінальні дряпанки представили учні Стройненської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, традиційні воскові писанки виготовили до конкурсу учні Керецьківської школи мистецтв. Тибавська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів представила писанку з соломки, а учні Неліпинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів виготовили для писанкового дерева цікаві вироби із солоного тіста. Це ще раз доводить, що школярі вивчають та переймають мистецтво писанкарства від старожилів нашого регіону.

Переглядів: 419 | Додав: Жанна1 | Дата: 19.11.2016 | Коментарі (0)

     

10 березня у закладі пройшов традиційний конкурс "Нумо,дівчата".У конкурсі взяли участь вихованці гуртків "Юні краєзнавці","Чарівна намистина","Основи комп'ютерних знань",вокального гуртка. Дівчата показали свої кулінарні вміння та перукарські здібності,свою вправність та чарівність ,пройшли інтелектуальні випробуванняпід час відповіді на складні питання ведучої. Всі в захваті були від проведеного свята , адже глядачі теж оцінювали учасників, і під час конкурсу ставали справжніми експертами. По завершенню випробувань учасниці були нагороджені призами та дружніми вітаннями своїх вболівальників.

Переглядів: 442 | Додав: Жанна1 | Дата: 29.03.2016 | Коментарі (0)

У січні у районному Будинку школярів було розгорнуто виставку «Знай і люби свій край».В районній виставці – конкурсі взяли участь учні навчальних закладів району та вихованці районного Будинку школярів . Всьго на виставку представлено більше 100 робіт у номінаціях декоративно – ужиткового та образотворчого мистецтва. На основі висновків журі 35 найкращих робіт було відправлено на обласний етап Всеукраїнської виставки, який проходитиме в м.Ужгород  ПАДІЮН.

Переглядів: 386 | Додав: Жанна1 | Дата: 29.03.2016 | Коментарі (0)

Вихованці вокального гуртка «Сонечко»(керівник Мартін Тетяна Олександрівна) взяли участь у районному конкурсі Вертепів , що проходив біля головної ялинки міста. Юні артисти виступили спільно з колективом  районного Будинку культури «Чарівниця». Вихованці взяли також участь у концертах , які колектив представляв у санаторіях нашого району під час новорічних свят .

 

Переглядів: 454 | Додав: Жанна1 | Дата: 29.03.2016 | Коментарі (0)

 


Який чарівний, дивовижний світ! 
І ми на цій планеті — люди.
Учись добро творити з юних літ, 
Тоді й тобі самому добре буде.
Засяє іскра у людських очах, 
Як серденько її тепло відчує.
І відійде тривога, зникне страх,
І світла радість заструмує.
Й твоя душа від цього оживе,
Дзвіночком радісно задзвонить.
І доброта до тебе попливе,
Від зла і лиха оборонить.

 

 

Школярі всіх шкіл району, вихованці Будинку школярів взяли участь у благодійній ярмарці - продажі новорічних сувенірів,організованою відділом освіти напередодні новорічних свят. Значна сума коштів була направлена на лікування учня Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Переглядів: 440 | Додав: Жанна1 | Дата: 23.02.2016 | Коментарі (0)

У грудні у районному Будинку школярів проведено районний етап обласної виставки «Новорічний подарунок» .Учні загальноосвітніх шкіл представили на виставку понад 50 виробів. Журі конкурсу  відібрали для участі у обласному етапі 15 найкращих робіт.

Переглядів: 440 | Додав: Жанна1 | Дата: 23.02.2016 | Коментарі (0)

ПІДСУМКИ ОБЛАСНОГО ЕТАПУ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ «СУРМИ ЗВИТЯГИ» ТА ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ВИСТАВКИ «МИСТЕЦТВО ОРИГАМІ»

У Будинку школярів проведено районний етап конкурсу «Мистецтво оригамі» та районний етап Всеукраїнського фестивалю «Сурми звитяги». У заходах взяли участь учні навчальних закладів району та Будинку школярів.Роботи переможців було відправлено для участі у обласних заходах. Відрадно відмітити, що згідно з наказом Закарпатського обласного центру наукової творчості учнівської молоді учні Свалявського району вибороли 7 призових місць, а саме:

 Номінація «Графічна композиція»
І місце – Сасівська ЗОШ І-ІІ ст., Тайпс Вікторія Ігорівна.

 Конкурс «Поштової листівки»
ІІ місце – Свалявський районний Будинок школярів, Пецкар Ніколь (кер. Пецкар Т.В.).
ІІ місце – Свалявський районний Будинок школярів, Щадей Вікторія (кер. Гриценко Н.В.).

 Номінація « Графічна композиція»
ІІ місце – Свалявська гімназія, Полончик Михайло (кер. Мигович Х.М.).

 Номінація «Декоративно-тематична композиція»
ІІІ місце – Полянська ЗОШ І-ІІІ ст., Різак Мар’яна (кер. Ребриш М.І.).

 Номінація «Живописна композиція»
ІІІ місце – Свалявський районний Будинок школяра, Пецкар Мирослав (кер. Пецкар Т.В.).

 Всеукраїнська виставка «Мистецтво оригамі»
І місце – Свалявська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, Федикович Віталій.

     Щиро вітаємо переможців.

Переглядів: 428 | Додав: Жанна1 | Дата: 23.02.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 16 17 »
Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright GNU GPL © 2012-2024
Сайт управляється системою uCoz